Mijn aanbod & In samenwerking met 

De Kwispelbrigade:

Dagopvang Noordwijkerhout/Katwijk aan Zee

Jouw hond hoeft niet meer alleen te zijn
Niet meer schuldig voelen naar je hond als je weer een dag naar werk moet? Heeft jouw hond verlatingsangst? Geen hyperactieve hond meer als je thuis komt na een uitputtende werkdag?
Breng hem naar de hondendagopvang!

De Kwispelbrigade:

Hondenuitlaatservice Sassenheim 

Even geen tijd om zelf de hond uit te laten? Geen enkel probleem. Hondenuitlaatservice de Kwispelbrigade gaat met jouw hond op pad! Wij halen jouw hond op en brengen hem ook weer veilig thuis.

 

De Kwispelbrigade:

Privé hondenuitrenveld Huigsloterdijk, Abbenes

 

Een stuk dijk van 2000m2 met een omheining van 120cm hoog in Huigsloot (Noord-Holland). Het veldje bevind zich op de kruising van de Huigsloterdijk en Kaagweg.
Wordt jouw hond niet zo blij van andere honden of kan hij niet los lopen op openbaar terrein door bijvoorbeeld zijn jachtinstinct?
Huur dan dit privé veld aan de Ringvaart zodat je rakker(s) even lekker los kunnen gaan!
 

In samenwerking met Perro Amigo Hondenwelzijn:

Zintuigentuin Noordwijkerhout

Een zintuigentuin is een geweldige omgeving voor honden. Ze hebben er niet alleen plezier, maar leren er ook een hoop. Door een grote variatie aan objecten en geuren in de snuffeltuin kunnen honden al hun zintuigen gebruiken.

 

In samenwerking met Quick Dogs Hondenschool Katwijk:

Meet & Kwispel

 

6 honden mogen samen met hun eigenaren op een omheind (1,90 hoog en 40 cm diep) grasveld los lopen en spelen. De eigenaren zijn continu aanwezig en worden begeleid door een Kynologisch Instructeur/Gedragstherapeut in opleiding. Zodra het spel onveilig, opjagen, te ruw of gewoon geen spel meer is, wordt het meteen onderbroken. Castratie is NIET verplicht. Teven tijdens, kort voor of naar de loopsheid mogen helaas niet meedoen. Honden met pijn, blessures of ziektes blijven ook beter thuis. Ballen blijven trouwens ook beter thuis of in de auto.
 

In samenwerking met Quick Dogs Hondenschool Katwijk:

Individuele begeleiding 

Katharina, eigenaresse van Quick Dogs volgt de opleiding Kynologisch Instructeur en gedragstherapeut bij Annorlunda. Pijnvrij, hondvriendelijk en zonder intimidatie.

Naast het organiseren van de Meet & Kwispel en de Crime-Walks biedt zij ook voor een aangepaste prijs individuele begeleiding voor hondeneigenaren. Bijvoorbeeld als je je hond iets nieuws wilt leren of je wil je hond leren aan de slappe lijn te lopen. 

 

De Kwispelbrigade is een kleinschalige hondendagopvang die dagopvang in Katwijk a/d Rijn en Noordwijkerhout en uitlaatservice in Sassenheim biedt.

Volg ons op Facebook

Vertaling: het is weekend & mylo.. je loopt de narcis omver😝! ... See MoreSee Less
View on Facebook
De Noordwijkerhout kindjes hebben vandaag vandaag een dagje doorgebracht met Nancy ... See MoreSee Less
View on Facebook
Een deel van de vrijdagmiddag kanjers die mij wekelijks meehelpen jullie viervoeters een zo fijn mogelijke dag te geven ❤️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 day ago

Hondendagopvang De Kwispelbrigade
Wat een verassing! Ik dacht er stiekem mee weg te komen dat ik morgen jarig ben maar daar dachten mijn collega's en vrijwilligers anders over 🤣! Ontzettend bedankt lieverds ❤️ ik heb mij de hele dag jarig gevoelt en dat terwijl ik niet eens jarig was dus dat hebben jullie knap gedaan ... See MoreSee Less
View on Facebook
Contactgegevens

Websites voor hondenprofessionals van Digitale Pootjes | Algemene voorwaarden