Mijn aanbod & In samenwerking met 

De Kwispelbrigade:

Dagopvang Noordwijkerhout/Katwijk aan Zee

Jouw hond hoeft niet meer alleen te zijn
Niet meer schuldig voelen naar je hond als je weer een dag naar werk moet? Heeft jouw hond verlatingsangst? Geen hyperactieve hond meer als je thuis komt na een uitputtende werkdag?
Breng hem naar de hondendagopvang!

De Kwispelbrigade:

Hondenuitlaatservice Sassenheim 

Even geen tijd om zelf de hond uit te laten? Geen enkel probleem. Hondenuitlaatservice de Kwispelbrigade gaat met jouw hond op pad! Wij halen jouw hond op en brengen hem ook weer veilig thuis.

 

De Kwispelbrigade:

Privé hondenuitrenveld Huigsloterdijk, Abbenes

 

Een stuk dijk van 2000m2 met een omheining van 120cm hoog in Huigsloot (Noord-Holland). Het veldje bevind zich op de kruising van de Huigsloterdijk en Kaagweg.
Wordt jouw hond niet zo blij van andere honden of kan hij niet los lopen op openbaar terrein door bijvoorbeeld zijn jachtinstinct?
Huur dan dit privé veld aan de Ringvaart zodat je rakker(s) even lekker los kunnen gaan!
 

In samenwerking met Perro Amigo Hondenwelzijn:

Zintuigentuin Noordwijkerhout

Een zintuigentuin is een geweldige omgeving voor honden. Ze hebben er niet alleen plezier, maar leren er ook een hoop. Door een grote variatie aan objecten en geuren in de snuffeltuin kunnen honden al hun zintuigen gebruiken.

 

De Kwispelbrigade is een kleinschalige hondendagopvang die dagopvang in Katwijk a/d Rijn en Noordwijkerhout en uitlaatservice in Sassenheim biedt.

Volg ons op Facebook

Welterusten kindjes. Lekker bij/op liz 😉 @Noordwijkerhout ... See MoreSee Less
View on Facebook
Ook leren grasmaaien hoort hier bij je stage 😉! Goed gedaan Emma! #limes ... See MoreSee Less
View on Facebook
De kindjes van gisteren ... See MoreSee Less
View on Facebook
Jeee de nieuwe voorraad snacks is er weer! Al onze honden krijgen iedere dag een lekkere snack tussen de middag 🍖 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Gooi je oude kunstgras niet weg maar denk aan ons😁! Hoe dunner kunstgras hoe beter. Wij nieten het om het betonblox platen heen zodat de honden meer grip hebben op hun speeltoestel ... See MoreSee Less
View on Facebook
Contactgegevens

Websites voor hondenprofessionals van Digitale Pootjes | Algemene voorwaarden