Mijn aanbod & In samenwerking met 

De Kwispelbrigade:

Dagopvang Noordwijkerhout/Katwijk aan Zee

Jouw hond hoeft niet meer alleen te zijn
Niet meer schuldig voelen naar je hond als je weer een dag naar werk moet? Heeft jouw hond verlatingsangst? Geen hyperactieve hond meer als je thuis komt na een uitputtende werkdag?
Breng hem naar de hondendagopvang!

De Kwispelbrigade:

Hondenuitlaatservice Sassenheim 

Even geen tijd om zelf de hond uit te laten? Geen enkel probleem. Hondenuitlaatservice de Kwispelbrigade gaat met jouw hond op pad! Wij halen jouw hond op en brengen hem ook weer veilig thuis.

 

De Kwispelbrigade:

Privé hondenuitrenveld Huigsloterdijk, Abbenes

 

Een stuk dijk van 2000m2 met een omheining van 120cm hoog in Huigsloot (Noord-Holland). Het veldje bevind zich op de kruising van de Huigsloterdijk en Kaagweg.
Wordt jouw hond niet zo blij van andere honden of kan hij niet los lopen op openbaar terrein door bijvoorbeeld zijn jachtinstinct?
Huur dan dit privé veld aan de Ringvaart zodat je rakker(s) even lekker los kunnen gaan!
 

In samenwerking met Perro Amigo Hondenwelzijn:

Zintuigentuin Noordwijkerhout

Een zintuigentuin is een geweldige omgeving voor honden. Ze hebben er niet alleen plezier, maar leren er ook een hoop. Door een grote variatie aan objecten en geuren in de snuffeltuin kunnen honden al hun zintuigen gebruiken.

 

De Kwispelbrigade is een kleinschalige hondendagopvang die dagopvang in Katwijk a/d Rijn en Noordwijkerhout en uitlaatservice in Sassenheim biedt.

Volg ons op Facebook

Stagiare Laura had haar laatste dag! Heel erg bedankt voor jouw hulp het afgelopen halfjaar. Laura gaat nu verder op de kinderopvang. Succes! 😊Ook stage lopen bij ons? Dat kan! Stuur een email naar woef@dekwispelbrigade.nl ... See MoreSee Less
View on Facebook
🏡 Diesel gaat verhuizen 🏡Drie jaar geleden startte jij bij ons in opvang als puppert. Wat een ukkeltje was je nog! Toen al zo'n vrolijkerd! De opvang zat toen nog in het 'hondenhuisje' in Sassenheim. Lekker knus en wij gingen iedere dag lekker wandelen op de klink, ijsbaan of in de duinen. Erna verhuisde jij mee naar Noordwijkerhout en uiteindelijk naar onze huidige opvang in Katwijk. Het maakte jou allemaal niet veel uit als je vrienden (en wij😜) er maar waren. Luid piepend van blijheid kwam je altijd binnen en luid piepend van blijheid ging je altijd weer weg als je mama zag aan het einde van de dag. Lieve dies, blij ei, lekkere knuffelkont! Wij gaan je missen! Heel veel plezier in jouw nieuwe huis en je bent altijd welkom als je weer eens in de buurt bent 😊 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kaya 11 jaar Galileo 2 jaar! Van harte gefeliciteerd liefjes. Nog vele jaren 🥳 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Dushi en Diëgo 🐕 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Vandaag is Keesie 2 jaar geworden en gisteren heeft Coosje 1 kaarsje mogen uitblazen! 🥳🥳 van harte gefeliciteerd lieverds!Op naar nog veel meer jaren met al jullie vriendjes en vriendinnetjes van de Kwispelbrigade! 🐕Bedankt voor de traktaties 😘 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Contactgegevens

Websites voor hondenprofessionals van Digitale Pootjes | Algemene voorwaarden