Dagopvang noordwijkerhout / katwijk

Jouw hond hoeft niet meer alleen te zijn

Niet meer schuldig voelen naar je hond als je weer een dag naar werk moet? Heeft jouw hond verlatingsangst? Geen hyperactieve hond meer als je thuis komt na een uitputtende werkdag?
Breng hem naar de hondendagopvang!

Laat je hond met een gerust hart achter

Wat nou als je je hond met een gerust hart kunt achterlaten op een fijne plek, die voelt alsof je hem bij een goede vriend of familie achterlaat? Jouw hond hoeft bij ons niet in een kennel. Hij kan lekker spelen met soortgenoten, knuffelen met de begeleiders en de hele dag het buitenterrein op om zijn behoefte te doen. Hierdoor kan jij zonder zorgen jouw ding doen en aan het eind van de dag een moeie, maar voldane hond ophalen.

Onze opvang is zeer geschikt voor werkende baasjes met onze ruime openingstijden maar ook voor baasjes die de hond een dagje ravotten met soortgenoten gunnen! In onze dagopvang zitten de honden niet in kennels maar is er een huiselijke sfeer met matrassen en manden. De honden lopen binnen en buiten (omheind terrein) vrij rond. Alleen in overleg wordt gebruik gemaakt van een bench. Er is continue toezicht, vanaf het moment dat de eerste hond gebracht wordt totdat de laatste hond weggaat. Wij bieden dagopvang aan op alle doordeweekse dagen.

Wij bieden geen vakantie,- of weekend opvang aan.

Twee locaties: Katwijk en Noordwijkerhout

Naast onze hondendagopvang in Noordwijkerhout, gevestigd in een knusse oude schuur met grote zandbak, hebben wij op 30 mei 2022 ook onze deuren geopend in Katwijk. Wij beschikken hier over een ontzettend gave militaire barak op maar liefst 5325m2 grond. 
De locatie in Noordwijkerhout is op dit moment alleen op dinsdagen en vrijdagen geopend. Er zijn hier maximaal 15 honden aanwezig. Deze opvanglocatie is meer geschikt voor de wat rustigere hond.
In Katwijk zijn wij op alle doordeweekse dagen geopend.
Op beide locaties kan je je hond brengen tussen 7:00 en 9:00 en tussen 16:00 en 18:00 weer ophalen.

.

Tarieven

 

Silver
Maand
104.50
Eén maal per week dagopvang

Schrijf je in!

Platinum
Maand
258,50
Drie maal per week dagopvang

Check beschikbaarheid

Diamant
Maand
293,30
Vier maal per week dagopvang

Klik hier

 

Praktische informatie

Hoe werkt het?

  • Vul het contactformulier in op de website onder het kopje ‘contact’
  • Als wij denken dat jouw hond in onze groep past laten wij dat weten en ben je van harte welkom een keer te komen kennismaken
  • Indien je een goed gevoel hebt gekregen bij onze opvang en je wilt je hond aanmelden sturen wij je een aantal formulieren om in te vullen
  • Na ontvangst van de documenten  wordt je hond aangemeld in ons planprogramma, KennelCare, waarna je zelf eenvoudig dagen kunt aanvragen en dagen kunt verwijderen tot 24 uur van tevoren.
  • Breng je hond op de geboekte opvang dag naar de opvanglocatie in Katwijk of Noordwijkerhout tussen 7:00 en 9:00.
  • Op de opvang kan je hond de hele dag luieren en spelen. Verse snacks worden door ons verzorgd. Eventuele lunch kan meegegeven worden in een afgesloten bakje met zijn of haar naam erop.
  • Om 11.00 wordt de lunch geserveerd. De honden die geen lunch mee hebben krijgen een verse snack.
  • Tussen 11:30 en 14:00 is er rust in de opvang. De honden komen allemaal naar binnen om te slapen of liggen dan in de verwarmde rustruimten. Uiteraard laten wij de honden die naar het toilet moeten naar buiten als zij moeten. 
  • Tussen 16:00 en 18:00 kun je je hond moe maar voldaan weer ophalen.

  Voorwaarden hondendagopvang:

  • De hond dient 24 maanden of ouder te zijn

  • De hond dient gecastreerd te zijn (reuen zowel teven) dit vanwege het concept van de dagopvang (groepsopvang) en vanuit veiligheidsredenen.

  • Wij nemen geen brachycefale rassen meer aan vanwege het waarborgen van het hondenwelzijn.

  • Wij nemen geen herdershonden of veedrijvers aan. De ervaring heeft laten zien dat deze honden teveel stress op de opvang ervaren.

  • De hond dient social gedrag tegenover mensen en andere honden te hebben en niet overmatig te blaffen.

  • Wij werken met abbonementen, dit betekend dat je een abbonement afsluit met een maand opzegtermijn.

  • Wij bieden geen vakantie,- of weekendopvang. 

   

   

   

  Veelgestelde vragen

  Kan ik mijn hond ook een halve dag brengen?

  Nee, alleen hele dagen. Dit i.v.m. de rust van de honden.

  Krijg ik korting als ik meer honden breng?

  Ja, neem contact met ons op!

  Moet ik eten meenemen voor mijn hond?

  Geef het liefst je hond te eten voor je hem naar de opvang brengt en weer eten als hij ‘s avonds thuis komt. Als je hond overdag ook moet eten, mag je dat uiteraard meegeven.

  Mag ik een eigen kleedje of speeltje meenemen?

   Ja dit mag, maar houd er rekening mee dat dit kapot kan gaan of vies kan worden. Wij hebben voldoende speelgoed en kleedjes liggen.

  Kan ik je tussendoor appen om te vragen hoe het met mijn hond gaat?

  Ik ben altijd bereikbaar op whatsapp en kan je foto’s en video’s sturen indien gewenst.

  Moet mijn hond gevaccineerd zijn?

  Ja, je hond moet gevaccineerd zijn.

  Moet mijn hond ook ontwormd en ontvlooid zijn?

  Ja, je hond moet ontwormd en ontvlooid zijn.

  Mijn hond heeft een gedragsprobleem. Kan hij in de groep met andere honden?

  Alle honden moeten sociaal zijn en geen risico vormen voor andere honden.

  Reviews van mijn klanten

  “Evelyne heeft super veel aandacht voor ieder hondje. Kijkt goed naar wat de hondjes nodig hebben en kijkt goed naar het karakter. Ook voor angstige hondjes is zij super. Mijn hond is normaal erg verlegen en onzeker maar bij haar gaat het super, ook met alle andere hondjes. Hij kwispelt al als we voor de deur staan!”

  Emma de Jong

  “Ik heb het echt heerlijk gehad. Ik kan het elke hondenbezitter aanbevelen om zijn hondje hier heen te brengen. Evelyne is heel zorgzaam en heeft me verwend met allemaal lekkere snoepjes. Ik kom gauw weer hoor Evelyne. ????”
  Babsy From Bosnie

  “Erg gezellig zooitje waar je hond een heerlijke dag heeft. bergen speeltjes en veel mogelijkheden om te doen waar je zin in hebt als hond. lekker banjeren in de tuin of lekker liggen dromen in je eigen bench. met de rest lopen klieren en spelen. naar t veld je lekker rot rennen of in de bus lekker knuffelen met evelyne.”
  Hendrik-Jan Verbeek

  Over de hondenoppas

  Ik ben Evelyne, eigenaar van De Kwispelbrigade. In 2017 ben ik hiermee gestart, omdat ik zelf geen fijne hondendagopvang kon vinden in Sassenheim. Of mijn honden moesten in een hok, of ze moesten te lang hun plas ophouden, of het was te ver weg.

  Dus wat doe je dan? Een eigen dagopvang starten! Maar dan op mijn manier. Hoe ik het zélf graag zou willen als ik een hondendagopvang zocht. In huiselijke sfeer, in kleine groepen, met liefde en aandacht voor elke hond (ze zijn bij mij geen nummertje) én de vrijheid hun behoefte te doen wanneer zij willen.

  Nu run ik alweer drie jaar de Kwispelbrigade waar ik elke dag met liefde zo’n 15 honden ontvang en verzorg. Het is mijn missie minder honden de hele dag in hun eentje thuis te laten zitten.

  Honden zijn er niet voor gemaakt alleen te zijn. Voor baasjes die een hondendagopvang in Sassenheim, Noordwijk of Noordwijkerhout zoeken, hoeft dat nu ook niet meer!

  Huiselijke sfeer

  Honden zitten hier niet in kennels, benches of hokken. Er staan banken en bedden waar honden op mogen luieren.

  Kleine groepen

  Ook geschikt voor onzekere honden die graag de rust opzoeken. We houden de groepen klein (10-15 per dag).

  Gediplomeerd

  Ik heb mijn diploma ‘Ondernemer asiel’ en ‘Pension kennel’ behaald aan het Aeres Training Centre te Barneveld.

  Eerst kennismaken? Even zien of het goed voelt? Dat kan!