Uitlaatservice sassenheim

Laat je hond meewandelen met De Kwispelbrigade

Soms heb je geen tijd of mogelijkheid om je hond zelf overdag uit te laten. Of wil je je hond geen 8u alleen laten zijn op een werkdag. Ik kan jouw hond meenemen met de Kwispelbrigade.

We halen je hond op en brengen hem weer veilig thuis

Van maandag t/m vrijdag kunnen honden in Sassenheim opgehaald worden om mee te gaan op wandeling met de Kwispelbrigade. Waarom niet buiten Sassenheim? Ik wil niet dat de honden lang in de bus moeten zitten.

Alle honden worden opgehaald en weer thuisgebracht. We wandelen op mijn eigen, omheinde veld van 2000m2 in Huigsloot, waardoor de honden zonder zorgen los kunnen. 

We rijden met mijn veilige bus met tien vaste RVS kennels, een apart groot hok voor de echt grote lobbessen, elektrische dakventilator, EHBO set en brandblusser.

Praktische informatie

Hoe werkt het precies?

  • Mail, app of bel ons bij interesse.
  • Wij komen op kennismaking bij jou thuis
  • Bij wederzijds goed gevoel vindt de sleuteloverdracht plaats en wordt het huissleutel contract ondertekend.
  • Op de uitlaatdag wordt jouw viervoeter bij jou thuis opgehaald, uitgelaten en weer thuisgebracht.
  • Alle honden zijn welkom, zolang je hond sociaal is naar andere honden.

Veelgestelde vragen

Kan ik je tussendoor appen om te vragen hoe het met mijn hond gaat?

Ik ben altijd bereikbaar op whatsapp en kan je foto’s en video’s sturen indien gewenst.

Moet mijn hond gevaccineerd zijn?

Ja, je hond moet gevaccineerd zijn.

Moet mijn hond ook ontwormd en ontvlooid zijn?

Ja, je hond moet ontwormd en ontvlooid zijn.

Mijn hond heeft een gedragsprobleem. Kan hij in de groep met andere honden?

Alle honden moeten sociaal zijn en geen risico vormen voor andere honden.

Reviews van mijn klanten

“Evelyne heeft super veel aandacht voor ieder hondje. Kijkt goed naar wat de hondjes nodig hebben en kijkt goed naar het karakter. Ook voor angstige hondjes is zij super. Mijn hond is normaal erg verlegen en onzeker maar bij haar gaat het super, ook met alle andere hondjes. Hij kwispelt al als we voor de deur staan!”

Emma de Jong

“Ik heb het echt heerlijk gehad. Ik kan het elke hondenbezitter aanbevelen om zijn hondje hier heen te brengen. Evelyne is heel zorgzaam en heeft me verwend met allemaal lekkere snoepjes. Ik kom gauw weer hoor Evelyne. ????”
Babsy From Bosnie

“Erg gezellig zooitje waar je hond een heerlijke dag heeft. bergen speeltjes en veel mogelijkheden om te doen waar je zin in hebt als hond. lekker banjeren in de tuin of lekker liggen dromen in je eigen bench. met de rest lopen klieren en spelen. naar t veld je lekker rot rennen of in de bus lekker knuffelen met evelyne.”
Hendrik-Jan Verbeek

Over de hondenoppas

Ik ben Evelyne, eigenaar van De Kwispelbrigade. In 2017 ben ik hiermee gestart, omdat ik zelf geen fijne hondendagopvang kon vinden in Sassenheim. Of mijn honden moesten in een hok, of ze moesten te lang hun plas ophouden, of het was te ver weg.

Dus wat doe je dan? Een eigen dagopvang starten! Maar dan op mijn manier. Hoe ik het zélf graag zou willen als ik een hondendagopvang zocht. In huiselijke sfeer, in kleine groepen, met liefde en aandacht voor elke hond (ze zijn bij mij geen nummertje) én de vrijheid hun behoefte te doen wanneer zij willen.

Nu run ik alweer drie jaar de Kwispelbrigade waar ik elke dag met liefde zo’n 15 honden ontvang en verzorg. Het is mijn missie minder honden de hele dag in hun eentje thuis te laten zitten.

Honden zijn er niet voor gemaakt alleen te zijn. Voor baasjes die een hondendagopvang in Sassenheim, Noordwijk of Noordwijkerhout zoeken, hoeft dat nu ook niet meer!

Eerst kennismaken? Even zien of het goed voelt? Dat kan!