Dagopvang sassenheim / noordwijkerhout

Jouw hond hoeft niet meer alleen te zijn

Niet meer schuldig voelen naar je hond als je weer een dag naar werk moet? Geen zorgen meer om kapotte meubels? Of om een hyperactieve hond als je thuis komt na een uitputtende werkdag? Breng hem naar mijn dagopvang!

Laat je hond met een gerust hart achter

Wat nou als je je hond met een gerust hart kunt achterlaten op een fijne plek, die voelt alsof je hem bij een goede vriend of familie achterlaat? Waar ze niet in kennels hoeven, niet kunnen spelen of heel lang hun behoeften moeten ophouden? Waardoor jij zonder zorgen jouw ding kunt doen en jij aan het eind van de dag een moeie, maar voldane hond komt ophalen die eigenlijk wel wat langer had willen blijven?

Dat kan bij de dagopvang van De Kwispelbrigade. Ideaal voor werkdagen of dagjes weg. In mijn dagopvang werk ik niet met kennels, maar is er een huiselijke sfeer met banken. De honden lopen binnen en buiten (omheind veld) vrij rond. Alleen in overleg wordt gebruik gemaakt van een bench. Er is continue toezicht, vanaf het moment dat de eerste hond gebracht wordt totdat de laatste hond weggaat.

Twee locaties: Sassenheim en Noordwijkerhout

Je kunt jouw hond brengen naar Sassenheim of Noordwijkerhout: wat voor jou het dichtste bij is. Op beide locaties breng je je hond tussen 7:00 en 8:30 en haal je hem tussen 16:30 en 18:00.

Vanuit Sassenheim worden de oppashonden om 8:30 naar de locatie in Noordwijkerhout gebracht, waar we de dag doorbrengen. Dit gebeurt met mijn veilige bus met RVS kennels, elektrische dakventilator, EHBO set en een brandblusser.

Tarieven per dag

1 – 6 dagen per maand

25,-

7 – 10 dagen per maand

22,50

11+ dagen per maand

20,-

Praktische informatie

Hoe werkt het precies?

  • Kom als je wilt eerst een keertje kennismaken
  • Bestaande klanten kunnen eenvoudig zelf online dagen inplannen via DoggyDoggy
  • Breng je hond naar de locatie in Sassenheim of Noordwijkerhout tussen 7:00 en 8:30
  • De honden in Sassenheim worden naar de dagopvang locatie in Noordwijkerhout gebracht
  • Hier kunnen de honden de hele dag luieren, spelen, eten en naar buiten
  • Tussen 11:30 en 14:00 is er rust in de opvang. De honden slapen of liggen dan in de verwarmde rustruimte
  • Tussen 16:30 en 18:00 kun je je hond ophalen op de locatie waar je hem hebt gebracht

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn hond ook een halve dag brengen?

Nee, alleen hele dagen. Dit i.v.m. de rust van de honden.

Krijg ik korting als ik meer honden breng?

Ja, voor 2 honden betaal je 20 euro per dag per hond ipv 25 per hond

Moet ik eten meenemen voor mijn hond?

Geef het liefst je hond te eten voor je hem naar de opvang brengt en weer eten als hij ’s avonds thuis komt. Als je hond overdag ook moet eten, mag je dat uiteraard meegeven.

Mag ik een eigen kleedje of speeltje meenemen?

 Ja dit mag, maar houd er rekening mee dat dit kapot kan gaan of vies kan worden. Wij hebben voldoende speelgoed en kleedjes liggen.

Kan ik je tussendoor appen om te vragen hoe het met mijn hond gaat?

Ik ben altijd bereikbaar op whatsapp en kan je foto’s en video’s sturen indien gewenst.

Moet mijn hond gevaccineerd zijn?

Ja, je hond moet gevaccineerd zijn.

Moet mijn hond ook ontwormd en ontvlooid zijn?

Ja, je hond moet ontwormd en ontvlooid zijn.

Mijn hond heeft een gedragsprobleem. Kan hij in de groep met andere honden?

Alle honden moeten sociaal zijn en geen risico vormen voor andere honden.

Reviews van mijn klanten

“Evelyne heeft super veel aandacht voor ieder hondje. Kijkt goed naar wat de hondjes nodig hebben en kijkt goed naar het karakter. Ook voor angstige hondjes is zij super. Mijn hond is normaal erg verlegen en onzeker maar bij haar gaat het super, ook met alle andere hondjes. Hij kwispelt al als we voor de deur staan!”

Emma de Jong

“Ik heb het echt heerlijk gehad. Ik kan het elke hondenbezitter aanbevelen om zijn hondje hier heen te brengen. Evelyne is heel zorgzaam en heeft me verwend met allemaal lekkere snoepjes. Ik kom gauw weer hoor Evelyne. ????”
Babsy From Bosnie

“Erg gezellig zooitje waar je hond een heerlijke dag heeft. bergen speeltjes en veel mogelijkheden om te doen waar je zin in hebt als hond. lekker banjeren in de tuin of lekker liggen dromen in je eigen bench. met de rest lopen klieren en spelen. naar t veld je lekker rot rennen of in de bus lekker knuffelen met evelyne.”
Hendrik-Jan Verbeek

Over de hondenoppas

Ik ben Evelyne, eigenaar van De Kwispelbrigade. In 2017 ben ik hiermee gestart, omdat ik zelf geen fijne hondendagopvang kon vinden in Sassenheim. Of mijn honden moesten in een hok, of ze moesten te lang hun plas ophouden, of het was te ver weg.

Dus wat doe je dan? Een eigen dagopvang starten! Maar dan op mijn manier. Hoe ik het zélf graag zou willen als ik een hondendagopvang zocht. In huiselijke sfeer, in kleine groepen, met liefde en aandacht voor elke hond (ze zijn bij mij geen nummertje) én de vrijheid hun behoefte te doen wanneer zij willen.

Nu run ik alweer drie jaar de Kwispelbrigade waar ik elke dag met liefde zo’n 15 honden ontvang en verzorg. Het is mijn missie minder honden de hele dag in hun eentje thuis te laten zitten.

Honden zijn er niet voor gemaakt alleen te zijn. Voor baasjes die een hondendagopvang in Sassenheim, Noordwijk of Noordwijkerhout zoeken, hoeft dat nu ook niet meer!

Huiselijke sfeer

Honden zitten hier niet in kennels, benches of hokken. Er staan banken en bedden waar honden op mogen luieren.

Kleine groepen

Ook geschikt voor onzekere honden die graag de rust opzoeken. We houden de groepen klein (10-15 per dag).

Gediplomeerd

Ik heb mijn diploma ‘Ondernemer asiel’ en ‘Pension kennel’ behaald aan het Aeres Training Centre te Barneveld.

Eerst kennismaken? Even zien of het goed voelt? Dat kan!